SERVICE, ONDERHOUD EN BEHEER

SERVICE, ONDERHOUD EN BEHEER

De specialisten van Datelcom hebben hun sporen ruimschoots verdiend in de data- en telecommunicatie. Kennis, ervaring en innovatie zijn kenmerken die volledige passen bij deze gespecialiseerde onderneming. Installatie van data-, en telecomapparatuur, metingen en netwerkonderzoek zijn zaken waarmee zij zich dagelijks bezighouden. De kennis van koper- en glasvezelbekabeling staat op een bijzonder hoog niveau.

Jarenlang is er kennis en ervaring opgedaan in branches zoals het bankwezen, vastgoed, retail, overslag en transport. Ook industriële automatisering is voor specialisten van Datelcom beslist niet vreemd. Op verzoek leveren zij bij oplevering een gedegen certificering, waardoor jarenlange garantie verstrekt wordt op alle passieve componenten.

Voor uw netwerk en telecommunicatieapparatuur kan een scala aan servicecontracten worden afgesloten. Datelcom werkt volgens de internationale normen, voorschriften en conform de specificaties van de hardware leveranciers. Ze zijn door een groot aantal leveranciers gecertificeerd. Op telecommunicatiegebied worden de volgende systemen geleverd en ondersteunen: Siemens, Matra EADS, Avaya, Panasonic en Samsung

DATELCOM: Uw partner voor ‘Value Added Services’