GLASVEZELTECHNIEK

GLASVEZELTECHNIEK

Schaalbaar, Robuust, Kosteneffectief klaar voor wat nu is en wat de toekomst zal bieden.

Ook voor de glasvezelinfrastructuur in de gebouwen als verticale backbone of in een campus oplossing als verbinding tussen diverse gebouwen en/of gebruikers verzorgen we de gehele installatie, dit behelst advies, projectbegeleiding, uitvoer het volledige onderhoud en serviceverlening van alle onderdelen binnen de glasvezel installatie.

Wij verzorgen voor u de af montage en het (fusie)lassen van zowel multimode als singlemode glasvezelkabels. Na de installatie van de glasvezelkabel wordt, de kwaliteit van de kabel de connector overgang en/of de eventuele las(spice) gemeten middels een OTDR- en/of dempingsmeting, van elke afzonderlijke meting een rapportage opgesteld.

Wij opereren conform de internationale normen en landelijke voorschriften en volgens de specificaties van de hardware-leveranciers. Omdat Datelcom volledig merk- en leverancier onafhankelijk is, zijn we in staat voor iedere situatie de meest optimale oplossing aan te bieden.

LEVERANCIERS

OM1, 2, 3, 4 EN 5: CommScope, R&M, Excel, Nexans, Siecor
OS1 EN 2: CommScope, R&M, Excel, Nexans, Siecor
FIBER TO THE DESK, BACKBONE TECHNOLOGIE EN OUT SIDE PLANT

Glasvezelnetwerken staan voor immuniteit en betrouwbaarheid:

Glasvezel(fiber) zorgt voor extreem betrouwbare gegevensoverdracht. Het is volledige immuun voor veel omgevingsfactoren die koperkabels wel kunnen beïnvloeden. De kern is gemaakt van glas, glas is een isolator, zodat er geen elektrische stroom kan gaan lopen.

Het is immuun voor elektromagnetische- interferentie en radiofrequentie- interventie (EMC/RFI), crosstalk, impedantie problemen, etc. U kunt glasvezelkabel zonder problemen naast de industriële apparatuur laten draaien. Glasvezel (fiber) bekabeling is ook minder gevoelig voor temperatuurschommelingen in vergelijking tot conventionele koper bekabeling.